Curaçaos design voor thuis

Curaçao Design

Curaçao mag trots zijn op haar talrijke creatieve ondernemers die lokaal de meest prachtige producten ontwerpen. De met de hand gemaakte meubels, woonaccessoires, schilderijen en lampen hebben stuk voor stuk een verhaal en brengen daarmee extra emotie in je inrichting. Interieur designer JenPen ging voor LaVida Curaçao op zoek naar Curaçaos design.

Island life

JenPen: ‘Op Curaçao leven we buiten. De porch en tuin zijn een verlengde van onze woonkamer. Een plek waar je veel tijd doorbrengt moet vertrouwd voelen. Dit krijg je als je je omringt met authentieke meubels en accessoires. Die ook nog eens voor een extra dimensie zorgen, omdat ze met liefde zijn ontworpen en met de hand zijn gemaakt op ons eigen eiland. Wat wil je nog meer?’

Industriële look met een vleugje Curaçao

Hout van Jou maakt op bestelling moderne, strak vormgegeven eettafels met zwarte stalen poten. Een tafel op maat die op zijn beurt fantastisch combineert met de stoere hanglamp van IJzersterk Curaçao. De industriële look maak je compleet met verschillende handgemaakte betonnen potjes van Jedidjah’s Inspirations. En met de kleurrijke houten huisjes van Enjoy by Carolina zorg je toch nog voor de bekende Curaçaose touch.

Chillen op de Antillen

Relaxen doe je in een hangmat van Me Hamaca met om je heen de natuurlijke Kall-Bass theelichtjes De positieve vibe maak je compleet met de blije schilderijen van Enjoy by Carolina. De Adirondack chair is waarschijnlijk de meest bekende design stoel voor in de tuin. Het ontwerp uit 1903 heeft de hele wereld veroverd. Deze loungestoel mag echt niet ontbreken op je porch. Lekker handig dat je deze gewoon op Curaçao door Maderos kunt laten maken.

Check voor verkoopadressen en prijzen de Curaçao Design reportage in LaVida Curaçao nummer 13

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *