Landgoed aan zee, Penstraat

Te koop
Prijs op aanvraag
Contact makelaar

Kenmerken

Slaapkamers
11
Badkamers
9
Locatie
aan zee
Kavel oppervlakte
circa 2000 m2
Bebouwd oppervlakte
circa 960 m2
Status onderhoud
zeer goed

Het landgoed

Op een uitzonderlijke plek op Curaçao, aan zee gelegen met een groot privé strand en tegelijkertijd dichtbij het centrum van Willemstad, ligt dit fantastische landgoed. Het domein kan voor privé bewoning worden gebruikt, maar is zonder enige twijfel ook een unieke plek om een boutique hotel of miniresort uit te baten. Het ommuurde terrein biedt volop privacy. Op het landgoed bevindt zich naast het fraai gerestaureerde landhuis ook een gastensuite, een vrijstaand gebouw met twee ruime appartementen met respectievelijk twee en drie slaapkamers en twee kantoren. Aan de straatzijde – aan het begin van de oprijlaan – is er nog een vrijstaand gebouw met twee appartementen en een opslagruimte. Dit geheel leent zich uitstekend voor een commerciële bestemming.

Het landhuis

Het karakteristieke landhuis is tot in het kleinste detail gerestaureerd en aangepast aan het comfort van nu. Een ruimte entree leidt u tot de eetkamer met aansluitend de woonkamer met het kenmerkende hoge plafond. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het grote terras aan de achterzijde van het landhuis. De grote moderne keuken is uiterst comfortabel en van alle gemakken voorzien. Op de begane grond bevindt zich verder nog een airconditioned TV-kamer en de Royal suite met eigen badkamer.

Het balkon aan de achterzijde kijkt uit op de Caribische zee. De schepen die voorbij komen om de Annabaai binnen te varen, zorgen voor een levend schilderij. In de linker- en rechtervleugel op de eerste verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers met badkamers ensuite. Deze badkamers zijn net zoals die op de begane grond uitgerust met een whirlpool, douche en dubbele wastafels. De tropische tuin met het zoetwater zwembad en het privé strand behoeven geen verdere toelichting. Er zijn niet veel plekken op de wereld als deze.

Sea view appartementen

Afgezonderd van het hoofdgebouw bevinden zich de Sea view appartementen met het terras direct aan zee. Een hekwerk en een brede strook groen zorgen voor volop privacy. De appartementen op de begane grond en de eerste verdieping beschikken beide over twee slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer en een keuken. Het appartement op de eerste verdieping heeft nog een extra slaapkamer onder het dak.

Gastensuite, kantoren en poolhouse

Aan de oostzijde van het hoofdgebouw bevinden zich het poolhouse en de gastensuite. Deze suite bestaat uit een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, een extra slaapruimte en een overdekte patio die uitkijkt op de tuin. Aan de westzijde van het hoofdgebouw bevinden zich twee kantoorruimtes met daarachter een opslagruimte. Naast de ingang van het landgoed ligt nog een gebouw met twee appartementen en een grote ruimte aan de straatzijde met de mogelijkheid dit een commerciële bestemming te geven.

Belangrijkste kenmerken

De situering van dit landgoed biedt volop privacy. De locatie is direct aan zee, met een privé strand en tegelijkertijd vlakbij het centrum van Willemstad. Het domein met de tropische tuin en het grote zwembad is perfect voor persoonlijk gebruik, maar biedt vanwege de vele bijgebouwen ook uitstekende mogelijkheden voor de exploitatie als miniresort of boutique hotel.

  • 11 slaapkamers en 9 badkamers
  • privé zandstrand
  • groot zoetwater zwembad
  • volledig ommuurd
  • volop privacy
  • bebouwd oppervlak ca 960 m2
  • kavelgrootte ca 2.000 m2

×
Landgoed aan zee, Penstraat
Top Houses Curaçao
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.