Beachhouse aan het Spaanse Water

Vakantiehuis

Er zijn niet veel plekken op de wereld zoals het Spaanse Water, waar je – hopla – vanaf je eigen strand de zee in kan plonsen. Het sportieve Beachhouse #195 in Jan Sofat ligt direct aan het water, met een tweepersoonskano op je privéstrand. LaVida Curacao Beachhouse aan het Spaanse WaterEn dat naast je eigen aanlegsteiger. Zeker voor watersportliefhebbers is dit vakantiehuis een echt paradijsje.

Vakantiehuis voor sportievelingen

Het frisse – letterlijk en figuurlijk – Beachhouse #195 heeft drie slaapkamers en twee badkamers, is meer dan ruim genoeg voor vijf personen en van alle eigentijdse gemakken voorzien. Alles in het vakantiehuis is gericht op het water, de wind en het leven buiten. Je voelt echt dat de eigenaars van zee en zeilen houden. LaVida Curacao Beachhouse aan het Spaanse WaterHet strandhuis heeft alles wat je nodig hebt voor een relaxte vakantie. Of je van overzee komt, of gewoon op je eigen eiland vakantie wilt vieren.

Meer informatie: annekevdgulik@gmail.com

Wil je reageren op dit artikel? Geef een reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (2)

  1. Heeft u beschikbaarheid 12aug-26aug voor 2 volw en 4 kids? Zoja..wat zou de prijsopgave zijn.

    Mvg

    • Ik heb uw vraag doorgespeeld naar de eigenaars van het Beachhouse. Bedankt voor uw interesse in het Beachhouse en voor Curaçao!