360 graden fotografie

Exclusief

Caresto TOP Houses heeft in LaVida Curaçao een huizenrubriek onder de naam Exclusief. Caresto TOP Houses is een nieuwe tak binnen Caresto Real Estate, waarmee het makelaarskantoor het exclusieve segment in de onroerend goed markt op Curaçao bedient. Villa’s in de portefeuille van Caresto TOP Houses zijn stuk voor stuk parels. Ze liggen op de mooiste plekken op Curaçao, vaak hebben gerenommeerde architecten hun handtekening onder het ontwerp gezet of zijn het landgoederen met een monumentaal karakter.

Parels in de huizenmarkt

In LaVida Curaçao staat bijvoorbeeld een uitgebreide reportage van een prachtig landgoed aan de Penstraat. LaVida Curaçao, Caresto TOP Houses, Penstraat Estate for saleMooie foto’s om bij weg te dromen. Of om ideeën te krijgen. Het landgoed wordt momenteel gebruikt als privé huis, maar vanwege de vele bijgebouwen, de prachtige tuin met het grote zwembad en als absolute eyecatcher het eigen privé strand zou het ook een prachtig mini resort, exclusieve bed & breakfast of onvergetelijk boutique hotel kunnen worden. Als ik de tijd had (en de middelen ;)) zou ik het wel weten!

360 graden fotografie

Caresto TOP Houses werkt met 360 graden fotografie. Een coole tool waarmee je – alsof het bijna echt is – door de villa kan lopen. Niks geen passief filmpje, maar actie! Je kiest zelf welke kamer je in wilt gaan en waar je wilt kijken. Mooi hoor. Beleef het hier zelf maar eens!

Wil je reageren op dit artikel? Geef een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *