De nieuwe banken zijn stoer en industrieel

Stylingtips

Rottumhuys Caribbean brengt de Europese interieurtrends razendsnel naar Curacao. Er is elke week wel weer wat nieuws te vinden in de twee verdiepingen tellende interieurwinkel bij de roze olifant. Zoals deze coole lijn bankstellen. Stoer en industrieel, maar tegelijkertijd ook zacht en comfortabel. En kwalitatief goed, anders zou Rottumhuys ze niet in huis hebben.

Vormvast

Deze nieuwe banken en fauteuils nodigen je uit om comfortabel in te relaxen. Het prettige aan deze robuuste lijn is dat de vorm – ondanks dat je lekker in de kussens wegzakt – niet verandert. Hiervoor zorgt de kwalitatieve Nosach vering in combinatie met het koudschuim, dat als eigenschap heeft snel naar de originele vorm terug te veren.

Leer of toch stof?

De bankstellen zijn leverbaar in de zogenaamde bestorven tinten, de kleurtrend van dit moment waarmee materialen een doorleefd karakter krijgen. Bruin, groen, lever, grijs en antraciet zijn veel gevraagde kleurvariaties. De stof is een speciale microvezel waardoor de bekleding eruitziet als leer, maar voelt als stof.

Combinatietips

Deze industriële look van de bank laat zich opvallend goed combineren met stoffen die je wellicht niet als eerste zou kiezen. Kitscherige reliëfprints die doen denken aan reptielen of zilverkleurige, glimmende materialen. Als je het wat traditioneler wilt houden, doen zachte stoffen als velours en vilt het overigens ook heel goed.

Zelf samenstellen

De banken kunnen in allerlei samenstellingen worden geleverd. Losse fauteuils, 2- of 3-zitsbanken, al dan niet met een chaise longue. De mogelijkheden zijn onbeperkt. En snel leverbaar omdat Rottumhuys wekelijks containers verscheept vanuit Nederland, waar deze banken worden geproduceerd. Kun je niet wachten? Er staan ook diverse modellen in de winkel.

Lees hier het online woon & lifestyle magazine LaVida Curaçao nummer 17

 

Wil je reageren op dit artikel? Geef een reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *