Positiviteit van Ailsa Anastatia

Atelier

Met een warm gevoel denk ik terug aan het interview met Ailsa Anastatia, alweer een paar maanden geleden. Ik maakte voor het februari nummer van LaVida Curaçao een reportage over haar beleving van kunst. Met Ailsa sprak ik in haar prachtige atelier over hoe zij tegen de wereld aankijkt, hoe zij letterlijk alles ziet en wat het kunstenaarschap voor haar betekent.

Positieve energie

Het is alweer een tijd geleden dat we elkaar ontmoeten, maar Ailsa’s energie en positiviteit zijn me bijgebleven. Op een zwarte dag als vandaag met de terreuraanslagen in Brussel doet dat extra goed. Ailsa werkt als kunstenaar, maar geeft daarnaast ook les op een middelbare school op Curaçao. Ik hoop – nee, ik weet het zeker – dat ze haar positieve kijk op het leven weet over te brengen op de jeugd die de toekomst heeft. Dat is de allereerste stap naar een betere wereld, toch?

Ailsa Anastatia, LaVida CuraçaoLees hier het volledige interview in LaVida Curaçao!

 

Wil je reageren op dit artikel? Geef een reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *