Doen waar je goed in bent

Stylingtips

Mundo Mio is van oudsher specialist op Curaçao in teakhouten meubelen en luxe buitenmeubels. In de loop der tijd is daar ander meubilair bijgekomen – denk aan banken en eetkamerstoelen – en heeft Ingrid Voss ook woonaccessoires aan het assortiment toegevoegd. Mundo Mio’s aanbod werd groter en diverser. In de winkel kon je voor zo goed als alles terecht: van armbandjes en kleine cadeautjes tot kasten, bankstellen, beddengoed en tuinmeubels. Het pand werd langzaamaan te klein.

Nieuwe locatie

Tijd voor een verhuizing. Een zichtlocatie aan de Caracasbaaiweg 55 – tegenover de Koksmaat – met volop parkeergelegenheid vlakbij en met de focus in de winkel op daar waar Mundo Mio specialist in is: teakhouten meubelen en exclusieve tuinmeubels of “exclusive outdoor furniture” zoals ze het zelf noemen.

Buitenmeubels, teak en Walra bad- en linnengoed

Het grappige is als je over de drempel stapt van de nieuwe winkel aan de Caracasbaaiweg 55 dat je denkt dat Mundo Mio een compleet nieuwe weg is ingeslagen. In het voorste gedeelte staan in het volle daglicht de prachtige sets van Skyline Outdoor Furniture en achterin de winkel is volop ruimte voor de teakhouten meubels. Toch is de collectie niet veranderd, aldus Ingrid Voss. Natuurlijk zijn er nieuwe items, maar het meeste was er ook al in de oude winkel. Op de nieuwe locatie komt alles veel beter uit de verf. De belangrijkste productgroepen van Mundo Mio – outdoor furniture, teak en het Walra bad- en linnengoed – komen nu helemaal tot hun recht. Terug naar de basis, aldus Ingrid Voss. Gewoon doen waar we ons in onderscheiden. En waar we de beste in zijn. Met nog altijd mooie woonaccessoires, lampen, banken en stoelen in de winkel, maar dan allemaal wat minder.

www. mundo-mio.com

Wil je reageren op dit artikel? Geef een reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *