Een andere wereld

Van de redactie

Deze week – donderdag 26 maart – verschijnt de nieuwe LaVida Curaçao. Toen we een aantal weken geleden de inhoud afrondden van deze zeventiende editie, had ik niet het flauwste vermoeden dat de totale wereld er vandaag zo anders uit zou zien. Niemand had kunnen denken dat we wereldwijd van de ene op de andere dag in een totaal andere situatie zouden belanden.

Het leven per dag

Iedereen blijft zoveel mogelijk thuis. De hele wereld wacht af, terwijl zorgverleners het vuur uit de sloffen lopen. Het dagelijkse leven staat stil. Plannen voor de toekomst gaan de ijskast in. We leven per dag, want de waarheid van vandaag kan morgen helemaal anders zijn.

Veerkracht

Ik heb lang nagedacht wat ik met de nieuwe uitgave van LaVida Curaçao moest doen. Alle verhalen die we de afgelopen maanden hebben opgetekend zijn uit de wereld vóór Corona. In die zin zijn ze soms niet direct relevant in deze bijzondere tijd. Aan de andere kant zijn alle reportages in LaVida Curaçao stuk voor stuk positief, creatief en inspirerend. Het zijn blije verhalen van veerkrachtige mensen vol liefde voor ons heerlijke eiland. Positiviteit die zeker nu extra van pas komt. Er komt ook weer een tijd ná Corona.

Samen moed houden

We hebben deze dagen ook veel meer tijd om te lezen, want we moeten ons zoveel mogelijk thuis bezighouden. Ik hoop dan ook dat LaVida Curaçao je helpt de moed erin te houden en je voor even kan wegvoeren naar iets helemaal anders. Waar ter wereld je je momenteel dan ook bevindt!

 

Zeventien nummers LaVida Curaçao lezen?

Wil je de nieuwe LaVida Curacao donderdag 26 maart gratis in je mailbox? Laat dan je mailadres achter op www.lavidacuracao.com. Hier vind je ook alle eerder verschenen magazines onder de knop ‘Magazine’. Goed voor meer dan 1700 pagina’s leesplezier om de tijd te verdrijven en je goede humeur te behouden! Sterkte aan ons allemaal!

SUSANNE VAN SAMBEECK

Wil je reageren op dit artikel? Geef een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *