Eiland op een eiland

Exclusief

Het onbewoonde eiland in het Spaanse Water – bekend onder de naam Isla di Yerba – lijkt viral te gaan. In ieder geval het filmpje dat Caresto Top Houses online heeft staan. Samen met makelaarskantoor Honders/Alting in Nederland heeft Caresto Top Houses het eiland in de verkoop.

Media in Nederland, waaronder lifestyle magazine JFK en het Belgische P-magazine maken melding van het privé eiland dat te koop staat voor de happy few onder ons. Het eiland is ook te bewonderen op de internationale website privateislandsonline.com.

Tot de verbeelding

Navraag bij de makelaar leert dat het eiland tot de verbeelding van velen spreekt. Het is ook niet zomaar iets. Waar ter wereld kun je nog een eiland kopen? En dan ook nog eens een eiland op een eiland? Met altijd prachtig weer en buiten de orkaanzone, iets waar Richard Branson minder geluk bij had. Een privé eiland waar je een droomhuis voor jezelf alleen kunt bouwen. Of misschien een paar meer voor je naaste familie of als een kleinschalig super de luxe resort waar je mensen kunt ontvangen die absolute privacy wensen. Ik fantaseer erop los… Supersterren als Bono, Beyonce, Madonna. Het zou toch geweldig zijn als we ze hier in de supermarkt tegenkwamen voor hun dagelijkse boodschapjes of op de stage van 27, waar ze onverwacht een intiem optreden gaven.

Dromen mag altijd

Ach, lekker dromen mag. Het kan in ieder geval al bij het filmpje over het eiland. Ik snap wel dat dit viral gaat in Europa. Met de huidige temperaturen van twaalf graden onder nul, zou ik ook wegdromen bij beelden als deze.

Check het hier https://www.caresto-tophouses.com/video-isla-di-yerba/

O ja, weet je wat ook grappig is? Het eiland Isla di Yerba vind je ook terug in  de rubriek Exclusief in LaVida Curacao nummer 8. Bekijk het hier.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *