Goed gevoel bij Living Happy

Business

Eugene Maduro en zijn vrouw Susan en zijn de initiatiefnemers van een cool winkelconcept op Curaçao. Hun nieuwe Living Happy Concept Store biedt naast de eigen Living Green meubelcollectie en de Happy Life – what’s in a name – cadeautjes , jonge Curaçaose ondernemers de mogelijkheid hun lokaal ontwikkelde producten in deze concept store aan de man (of vrouw) te brengen.

Jonge designers en entrepreneurs

Achter de gele deur en de getraliede ramen pal aan het terras img_4287van Warung Jawa in Saliña – trouwens ook lekker om even neer te strijken – gaat een vrolijke, vriendelijke, verrassende, zeg maar net even anders winkel schuil. Vol met meubels van Living Green en de Happy Life gadgets met daarbij de originele producten van jonge lokale ondernemers, zoals Enjoy by Carolina, Cactus Bloom luxury soaps & scrubs, LaVida Curacao Living Happy Concept Store CuracaoMi lampi, It’s Yummy en 2nd Life Curaçao. Deze enthousiaste Curaçao entrepreneurs presenteren hun originele producten in gezellige kasten die – hoe kan het ook anders – door Living Green zijn ontworpen en gemaakt.

Blij gevoel

Ik kom wel vaker in de winkel van Eugene en Susan. Omdat ze er originele meubels hebben en vriendelijke, blije, betaalbare cadeautjes. LaVida Curacao Living Happy Concept Store CuracaoNu ook lokale designers in de Living Happy Concept Store een plek hebben gekregen, is er alleen nog maar meer reden om er zo af en toe binnen te springen. En er zijn regelmatig nieuwe dingen te zien en of je nou iets koopt of niet: je gaat er altijd met een blij gevoel naar buiten.

Living Happy Concept Store is open van dinsdag t/m zaterdag van 09u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 18u00.

Wil je reageren op dit artikel? Geef een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *