Inspirerende omgeving van Living Green

Stylingtips

Toen ik op zoek was naar een inspirator die in de eerste uitgave van LaVida Curaçao over interieurstyling kon vertellen, kwam ik terecht bij Eugene Maduro, eigenaar van Living Green Exotic Furniture.

Eugene gebruikt het oude (sloop)hout dat komt uit landhuizen en historische gebouwen voor zijn tafels, dressoirs en kasten. Zijn meubels zijn stuk voor stuk uniek. Ik ben een grote fan van zijn stijl en ontwerpen, gemaakt van hout met historie. Eugene vertelde me dat zijn meubels vaak ook op andere plekken dan alleen Curaçao staan. Er zijn mensen die een stukje dushi Korsou willen meenemen als ze weggaan van het eiland.

@Home 21

2016-01-23 18.43.13-TDDe meubels zijn functioneel en tegelijkertijd brengen ze de typisch Curaçaose sfeer in huis. Kom je in de winkel van Living Green Exotic Furniture voel je dat meteen. Het is fijn dat je in de winkel behalve de meubels van Eugene Maduro ook spullen van twee andere creatievelingen kan bewonderen: tegels, accessoires en lampenkampen die ter plekke worden gemaakt. Samen doen ze zaken vanuit een leuk pand aan de Perseusweg met de naam ‘Home 21’.

Happy Life

Een extraatje bij Living Green Exotic Furniture is de cadeau- en feel good collectie van Happy Life. Susan Maduro – inderdaad vrouw van – verkoopt op de zaterdagen echt leuke cadeautjes, die mensen een blij gevoel geven. Happy om te geven,  happy om te krijgen. Persoonlijk vind ik dat we trots mogen zijn op creatieve en innovatieve ondernemers zoals Eugene Maduro. Ze maken het eiland een stukje mooier door hun dromen en ideeën te realiseren. Inspirerend toch?

Lees hier het artikel over Eugene Maduro en Living Green Exotic Furniture.

Wil je reageren op dit artikel? Geef een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *