Groene winkel in Scharloo

Business

Dat het op Curaçao barst van de powervrouwen wisten we natuurlijk al wel langer. Bij een aantal van deze ambitieuze dames leidde dit uiteindelijk naar een eigen onderneming. Een van die vrouwen is Ana Freitas-Frias. Zij is de eigenaar van Integra Natural, een honderd procent natuurlijke verzorgingslijn die volledig hand made is. Ana verkoopt niet alleen een heel scala aan beautyproducten zoals scrubs, lippenbalsems, zeep en bodylotions, maar ook schoonmaakartikelen en wasmiddelen. Stuk voor stuk 100% natural!

Idee van dochter

Toen ik Ana vroeg hoe ze haar onderneming gestart is, vertelde ze me enthousiast dat het eigenlijk allemaal begon met haar dochter Tatiana. Omdat ze op vakantie gingen naar Nederland, kreeg dochterlief wat zakgeld mee. Maar…. dat vond ze niet genoeg. ‘Nou’, luidde Ana’s repliek, ‘dan moet je een andere manier bedenken om een extra zakcentje te verdienen.’ Zo kwam Tatiana op het idee om zelfgemaakte lippenbalsems te maken en te verkopen. Niet veel later besloot Ana samen met haar dochter om ook andere producten aan het assortiment toe te voegen. Het begon met lippenbalsem, daarna zeep en tegenwoordig hebben ze een compleet assortiment aan verzorgingsproducten in de aanbieding.

Coole winkel in Scharloo

De producten van Integra Natural zijn honderd procent natuurlijk en worden allemaal met de hand gemaakt. Ana heeft een eigen winkel in Scharloo op het pleintje vlakbij de Skalo street art (pik je dat tegelijkertijd ook nog even mee) aan de Bargestraat 28D. Je kunt er nu ook je eigen producten samenstellen met oliën en kruiden die je extra lekker vindt. Wat dacht je van een zelf samengestelde massageolie? Of douchegel? Het kan allemaal.

Heb jij de producten van Integra Natural al eens eerder geprobeerd?

Meer informatie op https://www.integranatural.com/ en https://www.facebook.com/integranaturalproducts/

Wil je reageren op dit artikel? Geef een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *