LaVida Curaçao in TUI fly vliegtuigen

Van de redactie

Het lijkt nog maar pas geleden dat we op reis gingen met stapels boeken en tijdschriften. Toen de e-reader zijn intrede deed, werd vijf kilo leesvoer in je koffer in één klap gereduceerd tot het gewicht van een gezellig puntzakje snoep. We kijken films op onze laptops en lezen tijdschriften op onze tablets. Zo ook LaVida Curaçao, dat als online woon & lifestyle magazine overal gelezen kan worden. Zelfs in de lucht, want vanaf nu is LaVida Curaçao beschikbaar in alle TUI fly vliegtuigen!

Maandelijks ruim 21.500 potentiële lezers extra

Daar zijn we bij LaVida Curaçao natuurlijk hartstikke blij mee. Dagelijks een TUI fly Dreamliner onderweg van en naar Curaçao, zorgt voor lekker veel tijd om op het gemakje te lezen over al het moois dat Curaçao te bieden heeft. LaVida Curacao in alle TUI vliegtuigenMaken we een rekensommetje dan mag LaVida Curaçao zich met negen vluchten per week met 300 passagiers per keer van Amsterdam naar Curaçao en hetzelfde aantal op het traject Curaçao – Amsterdam, verheugen op een uitbreiding van het potentieel bereik met ruim 21.500 lezers per maand.

Platform voor Curaçao

Wij zijn blij met dit TUI platform waarmee we Curaçao nog bekender kunnen maken bij het grote publiek. Om zo het echte eilandleven te laten zien, de gedreven ondernemers en de inspirerende initiatieven. Er is zoveel meer op Curaçao dan alleen zee, strand en zon.

Hoe werkt het?

TUI wil al in het vliegtuig een vakantiegevoel bieden. Daarom hebben zij in hun vliegtuigen een eigen TUI Cloud gecreëerd. Je kunt met je laptop, tablet of smartphone een verbinding maken met TUI’s eigen netwerk. Behalve LaVida Curaçao vind je in de TUI Cloud ook leuke insidertips voor je vakantie, praktische vluchtinformatie, het laatste nieuws en spelletjes. De AirFi-router aan boord verstuurt het signaal naar de WiFi modus van de mobiele telefoons, tablets en laptops van de passagiers. Super eenvoudig in gebruik. Vergeet dus bij je volgende TUI reis je tablet, telefoon of laptop niet!

Meer informatie of een gratis abonnement? Ga naar onze website.

Wil je reageren op dit artikel? Geef een reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *