LaVida Curaçao verschijnt donderdag!

Echte werk

Donderdag 18 februari is het zover. Dan verschijnt het eerste nummer van LaVida Curaçao. 58 pagina’s met interviews, interieurreportages, kunst, styling tips, een werkplaats waar ze prachtig werk verrichten, passie, huizen, reizen, shoprubrieken en nog veel meer.

Op dit moment leggen we de allerlaatste hand aan de allerlaatste dingen. Het magazine is – als ik het al zelf mag zeggen – mooi geworden. Inspirerend ook. Niet in de laatste plaats door de interessante mensen die in het magazine worden geportretteerd, de onderwerpen en de prachtige foto’s.

Joke van Eeghem, Divi Design, LaVida Curacao

Joke van Eeghem

Beeld is erg belangrijk in LaVida Curaçao. En dus de kwaliteit van de foto’s ook. Bij de start van het magazine ging ik op zoek naar een goede fotograaf. Met verschillende mensen heb ik gesproken. Over hoe ze werken, wat hun passie is, hoe ze fotografie zien. In Joke van Eeghem vond ik de juiste fotografe voor LaVida Curaçao. In ons kleine  team is creativiteit en flexibiliteit belangrijk. Dat creatieve, dat wist ik al natuurlijk. De portfolio van Joke liegt er niet om. Haar flexibiliteit was snel bewezen. Ik zie Joke nog voor me op onze eerste shoot, liggend op de grond (vanwege de mooie hoek) met een baby in haar buik die – zo bleek achteraf – een dikke maand later werd geboren.

Na die eerste shoot hebben we heel veel samengewerkt. Het overgrote deel van de foto’s in LaVida Curacao is van de hand van Joke van Eeghem. Ik ben er blij mee. Het is heerlijk te kunnen samenwerken met iemand 1) waarmee je het goed kunt vinden, 2) de drive begrijpt waarmee je zelf werkt en 3) prachtige foto’s maakt.

Tevreden ofwel content

Erg content (Joke is een Belg) ben ik met de coverfoto en de interieurreportage. Gelachen hebben we bij de Kooyman shoot (ik laat nogal eens wat uit mijn handen glippen. Niet handig als je midden tussen glaswerk, vazen en accessoires staat, maar gelukkig is alles heel gebleven) en het was afzien voor Joke tijdens de reportage bij Hofi Cas Cora. Ziek, maar ze was er. Eén keer kon ze er niet bij zijn. Niet gek, want ik belde slechts een paar uur voor de (ook voor mij onverwachte) shoot. Gelukkig hebben Brett Russel en Quincy Lopez mij toen uit de brand geholpen. Was ook een prima sessie trouwens!

SpreukBenieuwd!?

Bijna is het zover. Dan komt het nieuwe tijdschrift op de markt. Gratis voor iedereen die van Curaçao houdt. Ik ben samen met het LaVida Curacao team benieuwd naar jullie reacties. We hebben in ieder geval ons stinkende best gedaan. We horen het graag!

Wil je abonnee worden? Meld je dan aan met je mailadres op de website.

Wil je reageren op dit artikel? Geef een reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *