Mijn passie voor LaVida Curaçao

Passie

Het plan om LaVida Curaçao uit te brengen had ik al langer. Ik ben verliefd op Curaçao en gek op de verhalen van de mensen die er wonen. Ik houd van mooie en leuke dingen en vind het heerlijk om te shoppen. Natuurlijk weet ik dat LaVida Curaçao  niet het eerste woon & lifestyle magazine op het eiland is. Er zijn er meerdere geweest, een paar goeie ook. Maar een online uitgave is nog nooit verschenen. Ik geloof in het online lezen van magazines. Tenminste op de manier zoals LaVida Curaçao  is opgezet. Het enige dat anders is dan een gedrukt magazine, is dat je het tijdschrift op je iPad of andere tablet leest. Of, als je dat makkelijker vindt, op je computer. LaVida Curaçao  kan overal ter wereld worden gelezen, het abonnement is gratis.

syvlie meisForever & ever

Behalve schrijver ben ik ook een enthousiaste marketeer en een grote content marketing believer. Mijn leerschool over content marketing kreeg ik van marketing goeroe Edwin Vlems, waarmee ik vorig jaar een dik half jaar heb mogen samenwerken. Vlems heeft boeken over inbound marketing op zijn naam staan en geeft lezingen over de hele wereld. Ik combineer zijn visie op content marketing met het online magazine LaVida Curaçao . Daar waar een gedrukt tijdschrift bij het oud papier of op de ‘bewaren voor later’ stapel belandt (om vervolgens na een jaar alsnog in de kliko te worden geschoven), verdwijnt de inhoud van LaVida Curaçao niet in het papieren archief, maar blijft altijd beschikbaar en bereikbaar. Het magazine – maar ook de afzonderlijke artikelen – zijn forever & ever via Google te vinden. Okay, ik geef het toe. Sommige gedrukte tijdschriften hebben wel een lang leven. Onlangs heb ik in de wachtkamer van de dokter nog zitten lezen over Sylvie Meis die net was bevallen (het blad was van juni 2006). Het viel me overigens op dat ze er toen toch wel heel anders uit zag dan  ‘heutzutage’.

Angiola Ricci sandalenMooie verhalen

Voor mij ligt de uitdaging in het bedenken en schrijven van mooie artikelen voor de lezers van LaVida Curaçao . Zodat ze interessant zijn om te lezen en tegelijkertijd terug te vinden zijn wanneer mensen – ook in de toekomst – vragen stellen (ik doe het  zelf dagelijks) aan Google of een andere zoekmachine. ‘Waar vind ik Capri sandalen op Curaçao ?’ bijvoorbeeld. Tik je dit in op Google komt het Passie artikel uit het 0-nummer van LaVida Curaçao  tevoorschijn. De reportage gaat over het atelier van Amanda Kluijver, ‘Angiola Ricci’. Ik heb Amanda geportretteerd vanwege haar opvallende carrièreswitch van het bankwezen naar een eigen atelier in handgemaakte sandalen. Het zijn by the way hele mooie schoenen, en ook nog eens op maat gemaakt. Ik kon het alvast niet laten en heb een prachtig paar slippers gekocht. Of wat denk je van de vraag ‘Mogen er huisdieren op Piscadera Bay Resort?’. Dan popt het Resort artikel over Piscadera Bay Resort tevoorschijn. Piscadera Bay Resort is trouwens één van de weinige resorts op Curaçao  waar honden en katten als gasten zijn toegestaan.

Gratis abonnee worden?

LaVida Curaçao maakt mij blij. Ik ben trots op wat Curaçao  te bieden heeft. Er wonen zoveel mensen met passie, er zijn zoveel verschillende levensstijlen. Het eiland brengt echte helden voort en er zijn oneindig veel mooie verhalen te vertellen en prachtige plekken te beschrijven. Mijn enthousiasme is groot, mijn drive zo mogelijk nog groter. Wil je gratis abonnee worden? Dan kan door je mailadres in te vullen op de abonneerpagina van de LaVida Curaçao website.

Wil je reageren op dit artikel? Geef een reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (5)

  1. Klinkt erg verleidelijk! Ik meld me aan!!

  2. Ziet er prachtig uit Susanne! Can’t wait to read more……!! Great job!!

  3. Heel mooi Susanne, wil graag abonnee worden.
    Heel veel succes met LaVida
    gr. Annie Kuijpers

  4. Nog een mooi, interessant uitgave van la Vida Curacao Susanne! Ik geniet mijn abonnement veel. Uitstekend!

    • Dat is leuk te horen, Aviva. Dankjewel!