Sfeerlicht in huis

Stylingtips

Ingrid Voss kiest letterlijk haar eigen wereld in Mundo Mio. Alle staande lampen, hang- en tafellampen van Europese makelij in haar woonwinkel zijn Ingrid’s persoonlijke keuze.

Tip 1

Experimenteer  met trends Het gebruik van natuurlijke materialen is een woontrend die je ook in verlichting en lampen terugziet. Hout, beton, glas of zelfs karton creëert een vriendelijk accent in elk interieur. mundomio-10Met opvallende lampen breng je sfeer in een ruimte. Durf te experimenteren. Een klassieke lamp in een strak interieur kan een echte blikvanger zijn.

Tip 2

Mooi, maar praktisch Is je lampenkap versleten of beschadigd, hoef je niet direct een compleet nieuwe lamp aan te schaffen. Kies voor een nieuwe lampenkap, waarbij de kap altijd groter moet zijn dan de voet. Denk ook eens aan praktische oplaadbare tafellampen en waxinelichtjes. Mundo Mio sfeerverlichting en lampen LaVida CuracaoDan zit je nooit meer in het donker als de stroom weer eens uitvalt.

Tip 3

Symmetrie en eenheid Identieke verlichting naast het bed, aan weerszijden van een bankstel, links en rechts van een dressoir zorgt voor symmetrie en dus rust in het interieur. Kies bij verlichting in een ruimte voor een zelfde stijl. Maar maak het niet saai: eenheid betekent niet dat alle lampen uit dezelfde serie moeten komen. Creëer harmonie met materiaal, kleur en model.

Bekijk hier het complete online woon & lifestyle magazine LaVida Curaçao nummer 5

Wil je reageren op dit artikel? Geef een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *