Vakantiewoning inrichten

Stylingtips

Een appartement of villa inrichten voor de vakantieverhuur vraagt om een specifieke aanpak. De missie is geslaagd wanneer de huurders zich als een vis in het water voelen. Het comfortabele gevoel alsof ze thuis zijn, is tegelijkertijd ook een praktische valkuil. Vakantiegangers – het woord zegt het al – zijn op vakantie. En gaan in de meeste gevallen anders met je spullen om dan dat je dat zelf zou doen.

Mooi en praktisch gaan prima samen

Geen mens is hetzelfde en dus gaat ook niet iedereen even voorzichtig om met de spullen in een vakantiewoning. Om nog maar niet te spreken wat het klimaat doet met meubels op Curaçao. Daarom is kwaliteit van het interieur in een vakantiehuis ongelofelijk belangrijk. Zonder daarbij uit het oog te verliezen dat de inrichting ook mooi en modern moet zijn. Iets wat overigens prima samengaat.

Kies voor spullen die tegen een stootje kunnen

Rottumhuys ontvangt veel klanten die actief zijn in de vakantieverhuur. Mensen denken vaak tegen beter weten in dat hun gasten op dezelfde manier met de eigendommen in het vakantiehuis omgaan zoals ze dat zelf doen. Niks is minder waar. Trends zijn prima voor in je eigen huis, maar kies bij vakantieverhuur voor mooie spullen die tegen een stootje kunnen. Goede bedden, stevige tafels en stoelen plus een bank die je niet direct de deur uit moet doen als er een vlek op komt.

De Hema mee in de container

Rottumhuys heeft dertig jaar ervaring in de interieurbranche en dus ook een zeer uitgebreid netwerk aan leveranciers. Klanten komen bij ons in de winkel, maar we kunnen ze in Nederland ook meenemen naar onze leveranciers. We geven advies en regelen het wekelijks transport in eigen containers, dus de spullen uit Nederland zijn er zo. En wat het nog eens extra interessant maakt is dat als klanten de meubels bij ons kopen we hun andere spullen die voor de inrichting nodig zijn ook meenemen. Serviesgoed, bad- en bedlinnen, schilderijen, potten en pannen bijvoorbeeld. Het kan in één keer mee met de zending. Zo hebben we al veel vakantiehuizen compleet ingericht. Voor ons geen moeite, voor de klant geen zorgen.

Lees hier het online woon & lifestyle magazine LaVida Curaçao nummer 13

 

Wil je reageren op dit artikel? Geef een reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *