Emigreren naar Curaçao

Curacao

De zomermaanden op Curaçao staan in het teken van “departures” en “arrivals”. Kinderen gaan van het eiland weg om in het buitenland te studeren, afgestudeerde jongeren komen terug naar hun geboortegrond, expats gaan en expats komen, gelukszoekers landen op Curaçao en gelukszoekers vertrekken naar Nederland.

Magazine over emigreren

VertrekNL is een magazine dat zich richt op mensen die naar het buitenland gaan verhuizen. Veel mensen hebben daar blijkbaar zin in, als je bedenkt dat er zelfs een speciaal tijdschrift voor bestaat. Wellicht blijft het bij een grote groep mensen alleen bij dromen en voorzichtige voorbereidingen. Niks mis mee overigens. Anderen nemen de stap wel en dan is alle informatie natuurlijk welkom.

Special over Curaçao, Aruba en Bonaire

Daarom heeft het magazine VertrekNL een speciale editie gewijd aan emigreren naar Curaçao, Aruba en Bonaire. Volgens de redactie hebben hun lezers behoefte aan informatie op allerlei gebied. Over regelgeving, wonen, scholing en andere praktische zaken. Allemaal te vinden in VertrekNL. LaVida Curaçao staat er ook in trouwens. Want wij passen natuurlijk naadloos in dit plaatje. De eilandenspecial van VertrekNL gaat over de praktische zaken, wij nemen de idyllische zaken van Dushi Kórsou voor onze rekening

Uitgave VertrekNL bestellen?

Wil je meer weten over emigreren naar Aruba, Bonaire of Curaçao, bestel dan de speciale editie van VertrekNL. Voor 6,95 euro heb je ‘m al in je brievenbus. Check de website van VertrekNL

Gratis abonnement op LaVida Curaçao

Een abonnement op online lifestyle magazine LaVida Curaçao is gratis! Gewoon je e-mailadres achterlaten op www.lavidacuracao.com en je krijgt vier keer per jaar dit online tijdschrift vol tropisch geluk in je mailbox. Ook superleuk als je geen emigratieplannen hebt!

Wil je reageren op dit artikel? Geef een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *