Woonshoppen op Curaçao

Stylingtips

Op Curaçao je huis inrichten of opnieuw decoreren kost veel tijd. Niet in de laatste plaats omdat de nieuwe spullen die je voor je woonkamer, porch of eetkamer in gedachten hebt, niet zomaar overal te koop zijn. Het is altijd de vraag of ze hebben waarnaar je op zoek bent. In de grote woonwinkel van Mundo Mio kun je woonshoppen op één plek. Meubels, verlichting, tuinmeubels, woonaccessoires, meubelstoffen of wanddecoraties. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij Mundo Mio.

Voorpret in  de webshop

Op Curaçao is winkelen – en zeker woonshoppen – geen kwestie van snel ergens langsgaan. Meubelzaken liggen ver uit elkaar en eventjes erop uit is niet aan de orde. Je kunt je heel wat moeite en ergernis besparen – en juist voorpret hebben – door eerst online te kijken wat er voorhanden is op woongebied. Daarom hebben wij op onze website alle producten online staan met foto’s en prijzen. Alles uit de Mundo Mio woonwinkel kun je eerst thuis vanuit je luie stoel bekijken.

Inspirerende woonconcepten

Bij Mundo Mio vind je complete woonconcepten. Dit betekent dat je bij de kast waarop je verliefd bent ook een tafel en een TV-kast uit dezelfde serie kunt aanschaffen. Dit geeft rust in een interieur. In de winkel maken we steeds nieuwe opstellingen met onze Europese meubels om je te inspireren. Wij houden van een huiselijke sfeer. De meubels en accessoires zijn vaak van natuurlijke materialen. Hout of glas blijft in de tropen nu eenmaal langer mooi dan kunststof of plastic.

Hulp van professionals

Uit ervaring weet ik dat klanten soms twijfelen en zich de vraag stellen of het meubelstuk dat ze zo mooi vinden qua maat, kleur, model en stijl wel in hun interieur past. Het inrichten van je huis doe je niet zomaar even. Dat vraagt om aandacht. En om hulp. Daar is niks geks aan. Want er komt veel bij kijken. Echt niet makkelijk als je er niet dagelijks inzit. Wij hebben deze ervaring wel in huis. Daarom is woonshoppen bij Mundo Mio een geruststellend idee. Kom het gewoon proberen, zou ik zeggen.

Lees het complete artikel – inclusief cadeautips – in LaVida Curacao nummer 7

 

Wil je reageren op dit artikel? Geef een reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *